sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kuinka uudenvuodenlupausten täytäntöönpano on lähtenyt liikkeelle

Uutta vuotta on takana nyt pari viikkoa ja parissa viikossa olisi pitänyt ennättää tehdä vaikka minllaista "tulosta". Ei hätää, en ole käynyt vaaálla lannistamassa itseäni vaan olen keskittynyt liikkumiseen ajan ja mukavuuden sallimissa rajoissa.
Olen pääosin käynyt kävelylenkeillä, sillä zumbaankaan en ole päässyt sen ollessa tauolla.

Ikä taitaa kumminkin painaa jo siinä määrin päälle, että huomaan kehossani tapahtuneen sellaisia muutoksia, joista nuorempana ei vielä ollut tietoakaan. Kärsin nykyisin järkyttävästä närästyksestä (jonka olisi pitänyt olla raskausvaiva, mutta minä tietysti luonnonoikkuna kärsin siitä vasta raskauden jälkeen), jota varmasti ei ainakaan yhtään helpota liiallinen kahvin litkiminen. Myös muissa ruokavalio-muutoksissa on edelleen työnsarkaa, joihin yritän sitten satsata ja paneutua tarkemmin ensi viikolla.

 (Kuva lainattu:http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com)

Myös painonpudotus on myös ajankohtainen asia, en näet ymmärtänyt, että minullahan tosiaan on lähes 10 kiloa ylimääräistä jo normaalipainoon pääsemiseen. Painoindeksin mukaan minun-mittaisen ihmisen tulisi painaa 55.4 kg - 74.5 kg. Tähän siis olisi kai pyrkiminen, jo ihan terveyssyistä. Ylipainohan kun altistaa tunnetusti jo kaikille sairauksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti